12 Ekim 2011 Çarşamba

In Time

Günümüzün filmi "In Time", ki kendisini bir süredir sinemalardaki ekranlarda görüyorum. Son iki ayda iki ayrı filmle (Bad Teacher ve Friends With Benefits) karşımıza çıkan Justin Timberlake, bu sefer bir bilimkurgu filmiyle beyaz perdede boy gösteriyor. Justin abimize filmde Amanda Seyfried eşlik ediyor ki kendisine bi Günün Güzeli başlığı altında Chloe'yi izlediğimden beri fazlasıyla yer veresim var.

Gelelim filmimize... In Time, insanların 25 yıldan fazla yaşamayadığı bir gelecekte geçiyor. 25 yılın üstünde zaman geçirebilmeleri için çalışmaları ve bunun karşılığında zaman kazanmaları gerekiyor. Will Salas (Justin Timberlake)'ın rastlantılar sonucu bir şeyin garip gittiğini fark etmesi ve düzene meydan okuması filmimizin temelini oluşturuyor. Bir nevi uyanış hikayesi yani...

Filmi "günün filmi" olarak seçmemin sebebi, ne bilimkurgu sevdam, ne de Amanda'nın kafam büyüklüğünde gözleri... Sebep fragmanın sonunda verilen #intime hashtag'i. Yapımcılar Twitter'da insanları doğru yönlendirebilmek için fragmana hashtag eklemeyi düşünmüşler, pek de başarılı olmuş. Bu sayede alt çizgilerden, tirelerden, başına sonuna "movie" eklemelerden kurtarmışlar filmlerini. Buyrunuz efenim, Justin'in gaz halleri, Amanda'nın yeni saç kesimi ve #intime hashtag'i ile In Time fragmanı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...